Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-ingår i ansamlingen \"Honungsdofter med bismak...\"


Utsikter

Invid förmaket till dårarnas paradis
samlas understundom allsköns slödder

Kanske för att njuta av utsikten
eller av dårarnas rituella parningsdanser

Merandels
.... för att glömma insikten
om den egna självgodheten




Fri vers av Ronny Berk
Läst 495 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-01-02 10:46



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilka pärlor!

Den som söker skola finna. :)
2014-04-29

  Lollitta VIP
för att glömma insikten
om den egna självgodheten


___________+++++????????
2014-03-05

  Lady Alassa
förträfflig parningsdans mellan utsikten och insikten. Motsatsord eller ej. Men dikten träffar en själ.
2010-11-21

  Connie
Tack, detta ger mersmak ;)
2008-07-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här får man bra
insikter av dikten:
UTSIKTER*********
2008-01-18

  nettizen
Den nakna sanningen om hur primitiv människan är.....
Bra skrivet!
2007-01-11

    Lillemor
Klokt och tänkvärt !
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk