Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas land


Jag drömmer mig bort, långt bort
kanske på en solig strand
sitta där, med dig min vän

Ser ut över havets djupa blå
Höra bruset som ger oss lugn av harmoni
Sitta där, med dig min vän

Kanske hålla din hand

Långt bortom vi är
kanske i drömmarnas land




Fri vers av Lindizz
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-02 14:00



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härligt att vara i drömmarnas land och vakna upp och upptäcka att verkligheten överträffar drömmen, njuter av blotta tanken.
2007-12-23

  Nattiz
mmm..mysig.. *drömmer sig bort*
2007-01-02

  Freeman
Vilken saga...man önskar att man fick följa med dig...till stranden i drömmarnas land!
2007-01-02

  nettizen
Ja, och allt kan ju hända i drömmarnas land. Vackert.....
2007-01-02

  Söder
Härlig dröm. Så vacker. Med drömmar kan man resa var man vill.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz