Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad kallas det när änglar dör?


sån oerhörd saknad att man inte kan förklara det med ett par ord, som rubriker i vanliga fall förvän



flingor av något som jag inte förstår
fastnar i halsen

smutsig längtan
klamrar sig fast i mina axlar


ett hjärta gråter minnen
(och någonting river mig i ögonen)
fängslad i skuld
förstår jag inte ordet borta






hur ska jag kunna sätta ord på
att du kanske var min?








(hur ska jag kunna minnas
det gud vill glömma?)



















Fri vers av Juliaah
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-01-04 12:38



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Hur bra som helst, jag flöt med i din text.
2007-01-06

    Camillaa
åh va bra =)

/ C
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah