Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt men ändå ingenting

Likt en ängel ser jag allt runt omkring.

Likt djävulens små hjälpredor så vill jag inget annat än
förstöra för folk jag inte gillar.

Likt en varg smyger jag tyst
förbi mitt byte.

Likt en panter lägger jag mig i bakhåll.

Likt en örn anfaller jag tyst men med precision.

Jag är ett av allt,
och lever med inget.




Fri vers av Ximester
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 12:47



Bookmark and Share


    Camillaa
Bra, jag känner igen mig
speciellt i titeln!

/ C
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester