Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om det är någon som begriper. Men jag tycker att den är ganska så.. Cool på nått sätt..


Svåra Svängar



Syndens Snölängtan, Snabbt Sjöng!

Syster Satmaras, Slaskiga Skor!

Svedans Sjukdom, Salta Skator!

Sorgens Sex, Saftig Synd!

Sanning Sist, Sömningt Slut!




Fri vers av Ximester
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-01-04 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester