Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du sa till mig: Att tiden går fort!


En sekund här, Och en sekund där.
En minut hit, och en minut dit.

Och du sa till mig att tiden
går fort när man har kul.

Då betyder det att jag hade
tråkigt när jag var med dig.

För när jag var med dig
Så gick sekunderna i
Slow motion

Och jag kunde lätt räkna
Alla mina andetag.

Och missade inte en enda
av dina rörelser.

DU LJÖG!




Övriga genrer av Ximester
Läst 564 gånger
Publicerad 2007-01-04 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester