Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter hos Rosbusken!



Rosbusken i Trädgården
Har drabbats av frost

Buskens vinrödablommor
är hårda som sten, men
ack så porösa när
Vinter vinden stormar in

Den kommer med snön
Vit och kall, som ett
Tjockt argsint täcke
lägger den sig över
allt som finns.

I alla fall nästan

En av buskens Rosor
har klarat sig undan
och ligger över snö ytan

Härdad av frosten lever jag
med Blommans gnistrande glans
ett par Timmar till!




Fri vers av Ximester
Läst 570 gånger
Publicerad 2007-01-04 22:57



Bookmark and Share


    Camillaa
vacker

/ C
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester