Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för sångare



jag ser Dig
inte

eller ser Dig som ett töcken
därför att jag bländas av ljuset
från Dina mörka ögon



jag känner Dig
inte

eller känner Din närhet
som en ofullbordad smekning
av Dina mjukvarma händer



jag hör Dig
inte

eller hör Dig i ett hetsande vibrato
under Ditt framträdande som försångare
i goda människors jubelkör




Fri vers av Ronny Berk
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-05 09:42



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
ser Dig som ett töcken
därför att jag bländas av ljuset
från Dina mörka ögon

__________________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk