Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens tavla








......hans tänkande var så stereotypt att hela veckan blev förstörd om han råkade få ärtsoppan på en tisdag...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 10:35



Bookmark and Share


  Cris
jisses..ja..han borde få träna..
äta ärtsoppa hela veckan..
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk