Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets krafter


Att se sin inre själ
sin inre längtan utan tvekan
Jag vill veta vad stjärnorna säger nu

Att se sin inre själ svika
för att allt gör mig förvirrad av all maktlöshet
Jag vill veta vad som är våran väg att vandra

Att se sin inre själ känna så som jag gör,
det får mig bara bli tom av tomhet
Jag vill veta om de är ödet

Att vi är själar som ger tro, hopp och kärlek,
gör mig förvirrad
jag vet inte vad jag väntar mig,
trodde nog inte känslan skulle vara så här

Så säg mig...

Är det Ödet?




Övriga genrer av Lindizz
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-01-09 19:02



Bookmark and Share


  isabel louise
Ja, det får vi aldrig veta, hur många gånger vi än undrar. Bra skrivet. Man kan läsa din frustration mellan raderna.
2007-02-04

  Nattiz
Ödet är alltid lika svårt att förstå..och man är alltid lika enträgen och VILL förstå..
Mycket fint skrivet..
2007-01-12

  Lars Granlöf
JA gud vad jag önskar att de verkligen gick att spå, så man slapp ovissheten.
Att saker var förutbestämt och de fanns ett öde. Ett bra sådant förstås.

Men de finns en del visa som säger att meningen med livet är att lära sig tålamod...
Vacker dikt
2007-01-10

  Freeman
Vilken stark dikt om det som får våra hjärnor att arbeta febrilt...iallafall hos oss sökare som längtar efter de riktiga svaren...underbart skrivet!!!
2007-01-10

  nettizen
Snarare otålighet över ett ovisst öde.......
Men jag förstår dig, hade jag fått så hade jag velat ha ett färdigskrivet manus över livet så man visste vad som väntade och var man kunde korrigera eventuella stavfel.... *ler*

Men jag gillar ditt tankesätt, frustrationen lyser igenom. Bra!!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz