Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig mitt hjärta





Förlåt mig mitt hjärta
men det är inte dags för mig än.
Förlåt men jag måste
hålla dig stängd ett tag till.


Förlåt mig mitt hjärta
men jag är inte redo än.
Förlåt om jag sviker mina känslor
men jag måste tänka på mig själv.


Förlåt mig mitt hjärta
men jag måste leva.
Förlåt om jag struntar i kärleken
men jag känner mig inte redo än.




Fri vers av Manal
Läst 690 gånger
Publicerad 2005-01-16 21:24



Bookmark and Share


  Frida E
förstår känslan, igenkännande..
2005-02-01

  Cattis Rönn
att hela sig själv innan man blir kär igen...Bra beskrivet!
2005-01-16

    Malin Johansson
ett hjärta kan vara stängt, och trots det vara starkt, släpper man då in en dos kärlek blir ett hjärta starkare... =)
2005-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal