Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord.



Saknar

dina

mjuka

ord.




Som

strödde

magiska

känslor.



Känslor

som

betydde

värme.



Orden

saknar

min

själ.




Fri vers av Manal
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-01-16 23:05



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
denna är absolut värd en femma...Bra beskrivet!!
2005-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal