Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke


Undrar om du någonsin

tänker på mig & ler.


För om du gör det

så kommer min själ att renas.


Då kommer jag att veta

att du en gång i tiden har älskat mig.








Fri vers av Manal
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-01-16 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal