Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden.



Har sagt åt mig själv

att aldrig fälla tårar igen.


Men nu gjorde jag det

för jag råkade läsa din ord.


Orden som betyder så mycket

och har en stor plats i mitt inre.


Det var inte meningen att läsa dem

men någonting i mitt inre drev mig till det.


Din ord som du en gång menade

får nu mina tårar att falla.




Fri vers av Manal
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-01-17 00:02



Bookmark and Share


    EHuuva
den här dikten får mig nästan och gråta, det var någonting som också drev mig till att läsa ord som förut var så fina, men nu bara får mig och fälla tårar.
2005-02-01

  Markattan
Håller med, ord är så mäktiga. Väl fångade känslor.
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal