Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

 

Hjärtat slår sitt slag
som vore det det sista
för den utvalde




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 602 gånger
Publicerad 2007-01-10 16:00



Bookmark and Share


  aftermath
ödesmättat anna...ödesmättat!
2007-01-10

    Sony
Denna tycker jag om. Så talande!!!
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H