Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar att jag var äldre

jag önskar att jag var äldre.
att jag var klokare och mer erfaren.
så att när du kommer till mig för att kladda mascara över hela min axel,
så har jag någon fyndig kommentar att trösta dig med.
dig, en av mina bästa vänner.

men jag kommer inte på något.
det enda jag kan säga är att han inte är värd det.
men hur fan ska jag kunna veta det?
du älskade ju honom.
det kan väl inte du rå för.
det är väl ändå inte ditt fel att du tänker på honom hela tiden.

\"han är en omogen jubelåsna\"
vräker jag ur mig innan jag ens hinner tänka.
förlåt.
jag hade ingen rätt att säga så.
det var inte jag som lärde känna honom.



jag önskar att jag var äldre.




Fri vers av rosentagg
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-01-11 16:10



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Det var ett bra råd och beundransvärd eftertanke. Önska dig inte att bli äldre... då försämras synen, erfarenheter egna och andras däremot är värdefulla.
2007-01-25

  Kajsa Holmdahl
tack Catta,du betyder jätte mycket :) <3
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg