Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden räcker inte till


Att bara säga orden jag älskar dig
är för lite för dig.
Jag kan inte finna ord
som beskriver min kärlek.

Du är den enda jag vill ha
och som jag älskar djupt.
Kan aldrig finna någon på jorden
som uppfyller dig.

Min kärlek för dig kanske
inte ens räcker för dig.
Jag vill kunna ge dig
mitt hjärta i din hand.

Så du bara kan känna
mina hjärtslag som slår för dig.
Så du får det bevisat
att jag faktiskt älskar dig.




Övriga genrer av Manal
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-01-18 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal