Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande stjärnor


Hör musikens dunk
ser ut över de lampor som lyser
golvet är fyllt likt himmelen och stjärnorna

Ja känner hur kroppen dras med
som ett lyckorus sköljer sig genom
som stjärnor står vi där och dansar
till musiken vi dras med









Fri vers av Lindizz
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-01-15 18:32



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
I feel it
and love it
let the beat goes on...
2007-01-16

  nettizen
Vilken härlig stämning du målar upp här.....
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz