Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig



Jag vet att jag inte får säga så
men jag hatar dig.
Jag gör inte det bara för att jag nu är arg,
utan det har jag alltid gjort.


Jag hatar dig för att
du sårar mig
du klandrar mig och
du lyssnar inte på mig.


Jag vet att jag inte får säga så
men jag hatar dig.
Jag vill skrika ut all min ilska
och såra dig med mina ord.


Jag hatar dig för att
du ignorerar mig
du sviker mig och
du får mina tårar att falla.




Fri vers av Manal
Läst 739 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-01-19 21:23



Bookmark and Share


  svartstry
Det får mig att tänka på en viss person som jag hatar....
Bra skrivet!
2005-02-16

  karenina VIP
..inte får säga så'. nej, att hata är inte ngt optimalt, men ibland måste man få uttrycka vad man känner. hat är en stark känsla men man känner inte ngt sådant om det inte finns grund för det. o gör det det så måste man få uttrycka sina känslor. bra!
2005-01-22

    Inget namn
Skönt att kunna släppa fram all ilska!
Personen ifråga lär skämas och be om ursäkt efter denna dikt!
Mycket bra skrivet!!
2005-01-20

  Markattan
...att skriva av sig bland och det har du gjort med bravur. Stark text om det svåra med att ständigt bli sårad och sviken.
2005-01-20

    Malin Johansson
är det lätt att såra är det lätt att hata... skönt att skriva av sig och det gör du väldigt bra!!!
2005-01-19

  Cattis Rönn
någon som sårat en...Bra beskrivet!
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal