Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dem där känslorna

 

 

Jag vågar inte älskling

mitt hjärta är inte redo,

att öpnnas

än en gång.

 

För varje gång du

säger att du älskar mig,

så faller mina tårar

för dig.

 

Men det kan du inte se

och frågar om jag ,

någonsin

kommer att älska dig .

 

Om jag kommer att älska dig

lika mycket som du älskar mig,

för jag hör älskling

hur ditt hjärta brinner.

 

Hjärtat mitt letar fortfarande efter

dem där känslorna,

och jag tror att jag har funnit dem

men säker är jag inte.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-01-18 01:22



Bookmark and Share


    zuher
fint...
2007-01-20

    sunnanvind
Hej! svidande vacker.
Måste kärleken göra så ont!?
2007-01-18

    Ling
Om du inte är säker har du inte hittat dem min vän, men det betyder inte att du inte gör det. Vågar du inte får du aldrig veta vad du går kanske går miste om. Heja dig!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal