Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland Stjärnor och Planeter..


Om jag kunde sätta orden rätt
kanske skulle du mitt hjärta förstå
Om du visste hur glad jag är
Du får mig att le, som solen
så vill jag få dig att le mot solen

Men när allt blir verklighet
är det så mycket vi inte vet
Jag vill tro att vi har något speciellt,
vill hoppas du känner så
Var våran vänskap förbestämt?
Var det ödet som förde oss samman?

Om jag kunde sätta orden rätt
kanske skulle du mitt hjärta förstå
Om du visste hur glad jag är
som har funnit dig min vän
Bland stjärnor och planeter
var du bara där och vi fann varann

Med ord vill jag lysa för dig min vän






Fri vers av Lindizz
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-01-18 17:15



Bookmark and Share


    sunnanvind
Den här! Den är underbar!
2007-01-24

    Cajsa
Mycket fint skrivet
2007-01-19

  Lars Granlöf
Jo ord har sina begränsningar
Men om de inte skrivs så kan
de inte läsas
och lysa upp...
2007-01-18

  nettizen
Åh.... vilken underbart fin dikt!!!! Håller med , du tindrar verkligen igenom i den här.
2007-01-18

  Freeman
* du lyser som en stjärna genom dina dikter *

Så underbart vackra är dom!
2007-01-18

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert skrivet!
2007-01-18

  Söder
Så vackra känslor... så fint förmedlat...*lyserupp*
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz