Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till blanca <3


en saga om en ängel




en saga om en ängel
som kom till mig en dag
hon la sig intill mitt hjärta,
stannade och sa:
var inte rädd



ängeln bodde i min själ,
inuti botten av mig själv
hon lyste upp natten med
solar i sina ögon
hon skrattade och viskade:
var inte rädd





ängeln
drömde







en natt
försvann hon,
min ängel
och ett glödande hål lämnades på hennes plats
lämnade ett märke av trygghet,
(och saknad)

en sista gång såg jag ängeln i tårarnas spegel,
och hon viskade:





var inte rädd









Fri vers av Juliaah
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-01-18 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah