Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som än händer, vad folk är säger så ska jag alltid tro på min dröm.


Min dröm lever än




Mina drömmar om att befria Palestina
lever än idag.
Fast att folk säger att det inte är ett land
så vet jag att de har fullständigt fel.

De har inte haft släktingar som bodde där
eller släktingar som var tvugna att fly.
De känner inte folk som mördas där
eller barn som svälter.

Mina drömmar om att befria mitt land
finns i mitt hjärta och i min själ.
Mina drömmar om att befria mitt land
finns ständigt i min atmosfär.





Fri vers av Manal
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-01-20 23:37



Bookmark and Share


  Markattan
...är till för att uppfyllas, så sluta aldrig drömma om ditt Palestina. Fint framfört!
2005-01-21

    Malin Johansson
Bra dikt om palestina och situationen som sådan,och även att du inte släpper taget om dina drömmar... det skall man aldrig göra.
2005-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal