Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångrar att just jag skapade denna sanna skröna.. skulle gärna kommenterat.. om någon av Er andra... goda poeter... hade lagt ut...


go natt...orubricerat



..... horhusets VIP-rum med speglar i taken

befolkas av yuppies... med baken helt naken...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-01-19 23:09



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
befolkas av yuppies... med baken helt naken...


______________+++++
2013-11-04

  SusanneStrömstedt
Ha ha ha, målande text
2007-01-20

  Cris
...ja fy sjutton!!
2007-01-19

  Eline.P
Sanning eller skröna, låt vara osagt. Härlig bild du ger : )
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk