Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ord till min olja...sign..R B


röda stormfåglar...




det var väl den dagen
jag sökte stilla vågor på brådskans hav
genom att övergjuta med rå olja och medmänsklighet


den dagen stormvinden slet sönder förlåten
blottade den skröpliga nakenheten


den dagen
upptäckte jag... för första gången
röda och vita stormfåglar i ankans vänkrets




Fri vers av Ronny Berk
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-01-20 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk