Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid fönsterbordet... eller kanske mera lämpligt... i lokalt dunkel... sitter dom ..poeterna...maten kallnar... det röda bläcket flödar..


fönsterbordet



..... sökte vi obanade stigar...glashala irrvägar

sökte vi vinddrivna vatten....fallstupande avgrunder

sökte vi vågbrytande stenstoder...sugande träskmarker


.....fann vi vägvisares lyckoländer...trerätters menyer

röda rader klottras på matsedeln... kyparen våndas...




Fri vers av Ronny Berk
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk