Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en målande berättelse om livets vedermödor


blått en dag....



..... under den dagen målade jag bara i blått

icke havens blånader... eller himlens

icke av vördnad för IFK:s änglar

eller fjällens blåslagna klinter

bara därför

att övriga färgtuber

krakelerat




Fri vers av Ronny Berk
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-01-21 21:21



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
..... under den dagen målade jag bara i blått



______________+++++
älskar blååååååååå
2014-12-22

    Lillemor
Man tager vad man haver...måste betyda att vara kreativ eftersom målaren ändå har havens blånader och fjällklint på näthinnan. Fin text och passande titel.
2007-01-22

  Mackan
blåvitt, Glenn Hysen, Avenyn
gött mos
rolig dikt
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk