Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...äh.. du fattar...jag behöver inte förklara...


i ekonomiskt trångmål...



..... den lagstadgade kissboten gör att vi blir ruinerade på vårt urinerande




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-01-21 21:57



Bookmark and Share


  chrissie
festblåsa?
2011-11-12

  glittertindra
skrattar så jag nästan kissar på mig... hihi
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk