Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksängel


Du är min egna ängel
En sådan som alltid varit mig nära
Du har delat mina dagar med kärlek
Tills den dag vi inte längre fann lyckan

I varandra

Du är min egna ängel
Som jag kommer sakna
Du har gjort åren till rikedom av kärlek med mig
Tills en dag då vi tappade bort varann
Och våran kärlek slocknade utan att

Vi såg

Du är min egna ängel
En del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig
Nu när vi skilda vägar går


Din ängel




Fri vers av Lindizz
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-22 08:52



Bookmark and Share


  Nattiz
Mmm..så mysig!
2007-01-28

  Söder
Så vackert skrivet... Kärleksfullt.
2007-01-22

  Lars Granlöf
Du skrev inte nu i näst sista raden.
Är det länge sen ni tog olika vägar?
Ännu en dikt som är vacker som stjärnorna. Inte undra på att så många alltid kommenterar dig.
2007-01-22

    Cajsa
Fint skrivet
2007-01-22

    Camillaa
mycket vacker!

/ C
2007-01-22

    ej medlem längre
Man kan inte radera känslorna man haft en lång tid. De förändrars bara...
Lycka till!
2007-01-22

    sunnanvind
Vad skönt att man kan
känna så...
Trots allt!
2007-01-22

  nettizen
Åh..vilken fin. Även om det tar slut så finns en gnutta kärlek kvar som alltid kommer bestå... Vackert!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz