Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men skönheten består ... tro mej...


med ålderns rätt...

..... i sin ungdom försörjde hon sig som skönhetsdrottning
nu har hon... med ålderns rätt... lagt bysten på hyllan...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-01-22 19:25



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
AH SÅ ROLIGGGGGGGGGGGGGGG
2013-11-03

  SusanneStrömstedt
Ha ha ha...bra...:)
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk