Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min boendes hydda ligger nästgårds med Astrids..Alberts och Josefs tassemarker...låt mej visa vägen.. så vandrar vi....tillsammans...


bygdebilders vägvisare


..... stöter parledes flygga turturduvor
purpurfärgade av morgonrodnaden

rådjurens gångsprång över daggliga lingonmoar

möter vandringsleden
mellan styvmorsblommor och grävlingabergen

skymtar rödvita boningar...inglasade dubbelverandor
stenrikets gärdesgårdar inramar bördiga åkertegar

väljer vi medium av korsvägar
skymtar ljudeliga skvalforsar
förnimmer vitfradgade lugnvatten

bergsyrans dytunga dofter..kabbelekans fuktigheter

valhänt strilande höstmörka vatten.. korpaskriet fnyker

..... dessa längtans svarta fåglar




Fri vers av Ronny Berk
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-23 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk