Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man känner så mycket.......


Jakten på lyckan....

Är längtan efter evig trohet,
så het?
Är det det ultimata,
värre än stigmata?
Jag känner,
att det bränner.
Mitt hjärta brinner,
vill att det försvinner.
Säg att du finns,
min kära prins.
Det kanske tar tid,
och tröttheten tar vid.
Man måste ju leta,
ingen annan kan ju veta.
Kan ju inte sitta och vänta,
man är ju ingen ung jänta.
Jag känner,
att det bränner......




Fri vers av Tinisen
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-01-25 20:39



Bookmark and Share


    SuzieQ
Mitt i desperationen så känns det nästan lite komiskt..
\"Man måste ju leta,
ingen annan kan ju veta.
Kan ju inte sitta och vänta,
man är ju ingen ung jänta.\"

All good things comes to those who wait, som de säger..
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen