Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattljus

Oroa dig inte,
Även om du blir en fjäril
och jag bara en nattmal
så kanske vi dras
till samma lykta




Fri vers av Kardinal
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-01-28 22:19



Bookmark and Share


    eva m h
Tänk vad fint att få dela samma ljus! Fin!
2007-03-05

  Olofsdotter
Klockren! Hoppas man iallafall...
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal