Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev till en kär vän som inte mådde bra för tillfället. Betyder mycket för oss båda.


Till min vän

Sluta gråta min lilla vän
Låt alla tårar torka bort
Jag orkar inte se dig såhär igen
Så mitt budskap är bra men kort

”En droppe faller på tröjan din
kan den förändra någonting?
En droppe rinner på kinden din
Ändå ändras absolut ingenting”

Lyssna noga nu min älskling
Att låta tårarna rinna på kinden
Det förändrar absolut ingenting
Så börja kämpa vännen min

Kom igen nu min lilla vän
Börja kämpa börja slåss
För snart väntar framtiden
För han och dig, för oss.

Kan du inte se det min vän
Du måste le och bli glad
Du har vänskapen och kärleken
Finns det något mer du måste ha?




Fri vers av Päse
Läst 1146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-27 12:08



Bookmark and Share


  Nattiz
Hihi, den finaste jag fått av någon. :) Tack...
2005-02-09

    bestående
väldigt vackert. tyckte om den. - favorit -
2005-02-08

    Hades Is Rising
Mkt fint och bra!
2005-02-02

    Mejja
...får man mycket. Av vänskap kanske ännu mer. Du skriver så vackert om tröst och tårar. Men låt dem rinna. Då läker själen.
2005-01-27

  Mats L.
sak om tröstande vänskap
2005-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Päse
Päse