Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sann historia

klackskorna är obekväma
klacken är vinglig
för stora skor
och för små
syrefattigt andrum
fjorton år med rakat kön
och piercing i naveln
för det har jag hört att man ska ha
oskulden för längesedan borta
blir bekräftad och sedd
av alla dessa pojkar och män
de får något i blicken
dom vill ha mig, de åtrår mig

min pojkvän vill ta mig bakifrån
då får jag uppskattning, då säger han att han älskar mig
pappa och mamma ser ingenting
jag är en fin flicka
går vinglig balansngång på linan
som är mitt liv
och det godtar jag som mitt liv för
det är väl så det ska vara?
kroppar överallt som är smalare än min
bröst som är större
än mina
information om bröstförstoring i Veckorevyn och
\"så får du sexig sängkammarblick\"
på teve en massa topplistor
var hamnar jag på listan?
Duger jag?

i skolan klagar läraren på mina betyg
jag är nog dum
kan inte matte
pluggar inte
jag oroar mig för hur jag ser ut
har hört att jag är väldigt söt men jag är inte övertygad
jag vill vara snygg så att folk ser mig

fyra år senare blir jag ung mor till en pojke
pappan och jag går skilda vägar
han ville inte bli far så tidigt

sex år senare träffar jag en man som jag blir förälskad i
han heter Pelle och är \"den farliga typen\"
den jag faller för
han ger mig min första sil
och misshandlar mig

tio år senare avlider jag av en överdos heroin i en sjaskig lägenhet
men jag är osynliggjord! Folk tänker på mig som en tragisk figur
jag är ett offer
ett av alla offer som skördas på bekostnad av fegheten att ingen säger att det får vara nog nu

Det får vara nog nu

R.I.P Mariah




Fri vers av Arwen
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-01-30 14:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja... en sådan historia har hög halt av sanning... tyvärr... boten kan vara en utsträckt hand...jag anar den...
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen