Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blir du arg om jag bryr mig om dig?


har jag någonsin gjort dig illa?

om jag har det så ber jag om ursäkt.
men jag tänker inte be om ursäkt för att jag andas.

har jag någonsin vänt dig ryggen?

om jag har det så ber jag om ursäkt.
men jag tänker inte be om ursäkt för att jag går min egen väg.

har jag någonsin bett om för mycket?

om jag har det så ber jag om ursäkt.
men jag tänker inte be om ursäkt för att jag bad dig försöka.

har jag någonsin orsakat dig smärta, förtvivlan eller sorg?

om jag har det så ber jag om ursäkt.
men jag tänker inte be om ursäkt för att jag var ärligt mot dig,
även om sanningen var hård att ta.

har jag någonsin skrattat annat än med dig?

om jag har det så ber jag om ursäkt.
men jag tänker inte be om ursäkt för att jag bryr mig!




Fri vers av rosentagg
Läst 528 gånger
Publicerad 2007-01-30 20:41



Bookmark and Share


    mizzW
Älskad av mig!!!!
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg