Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, den vandrande papperskorgen.


Jag är en mobil papperskorg.
Skapad för ett enda syfte:

att slänga skit i.

Mina föräldrar måste ha varit jäkligt uttråkade
och en dotter att ösa tonvis med problem och förväntningar över
piggade säkerligen upp vardagen.

Jag undrar om det hjälpte.

Att jag själv mår förjävligt spelar nog ingen större roll.
Jag känner mig väl som det anstår att känna sig,
när man är en grå, tråkig, vardaglig, mobil papperskorg:

Full med skit och less på livet.






Viiiiilken överaskning.




Fri vers av rosentagg
Läst 505 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:58



Bookmark and Share


    eva m h
Dags för tömning kanske! :-)
2007-02-09

  Freeman
Du skriver så härligt, levande...ger så mycket att läsa dina dikter!
Du är värd allt det bästa, tänk aldrig något annat!!!
2007-02-04

    Camillaa
Så känner nog alla ibland,
Bra skrivit ! :)

/ C
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg