Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa oroliga nätter


Jag vill sova hela natten tills det blir dag
Men jag vaknar av mina egna andetag
Andningen är snabb och flåsig
Svetten rinner och jag känner mig dåsig
Måste upp och dricka vatten
Jaha, nu sitter jag här mitt i natten
Återigen
Igen, igen
Ångesten greppar tag i min kropp
Tänk om man bara kunde skrika STOPP
Jag vill inte mer
Jag orkar inte mer
Denna djävulska smärta
Som sliter och drar i mitt hjärta
Jag vill inte mer
Jag orkar inte mer
Det gäller att bara andas, andas
Andas lugnt........




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-02-01 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson