Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om du skulle se mig här i min längtan
efter dig o det som aldrig blev av..
Höra mig säga orden jag aldrig vågade säga dig
Om jag skulle avslöja drömmarna jag burit på
Varje smekning av dig
som ekar ut i tomma intet...

Om jag skulle visa dig min kärlek
utan förbehåll
Låta dina ord stanna kvar
och ta dem till mig...
Låta allt det osagda bli sagt
Ta emot det du vill ge
Möta dig i din längtan
efter mig...
Om...




Fri vers av sunnanvind
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-02-01 09:20



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Vill inte
av hela mitt hjärta
tro något annat än
DÅ.

Testa iaf.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind