Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om saknad


Jag känner hur mitt hjärta slår
känner hur saknaden infinner sig
Om vi hade varit i en annan värld
där allt är vi


Jag blundar om och om
hoppas jag drömmer
inser att det är min värld, min tillvaro
där allt är vi


Jag lyssnar på tystnaden
hör hur hjärtat slår, sakta faller tårarna
ser min värld i ett annat ljus
långt borta, där allt är vi




Fri vers av Lindizz
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-02-01 12:03



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Jättefin!
2007-02-01

  Lars Granlöf
Skriver under.
Kom ihåg att vara lycklig där, de påverkar här positivt.
2007-02-01

  nettizen
Ja..den där saknaden som kan slå till när man minst anar det kan vara tung....

Vacker dikt det här.... väckte många tankar.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz