Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg dig

Vände mig om och
såg dig i ögonvrån...
Du torkade förstulet
bort en tår från din kind
och ett drag av smärta
svepte över ditt ansikte

Du hann inte se att
jag såg...
Men vad hade det
gjort egenligen...
Om jag sett, att du
faktiskt är
mänsklig...
Vad är det du skyddar?




Fri vers av sunnanvind
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-02-01 19:05



Bookmark and Share


  devilsangel
Otroligt bra beskrivning i dina ord här, du träffar mitt i prick. För vad är det man är rädd för egentligen? Varför har vi så svårt att blotta oss, och vara mänskliga?
2007-03-18

  nettizen
Förmodligen sig själv och risken att visa sig sårbar.....
Fin skildring här
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind