Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta och själ

 

Undrar om ljuset av värme
sträcker sig in i själen

Undrar om lågan finns kvar även
när mörker förvandlas till dag

Undrar om ljuset av värme
ger lycka och kärlek

Det som hjärta och själ vill ha !

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-01 23:44



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Jag tror att de är i själen de verkliga ljuset alltid finns.
Jo den finsn kvar men syns mindre i solens glans.
Tror det om det inte är för het, då bränns det.
Hoppas ditt hjärta och din själ får de den vill ha
Du store poet.
2007-02-02

  nettizen
Jepp... den finns där men den svårare att se bara i dagsljus. :)
Fin text.... kort men mycketsägande. *ler*
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz