Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag berätta...



Vill bara berätta att jag ser
det du sökt så länge efter...
Du har vänt o vridit på det mesta
utan att finna vad du söker efter
Får jag berätta för dig
om vad jag ser?
Jag ser dig och ditt inre
Det kan du bara hitta hos dig själv!




Fri vers av sunnanvind
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-02-02 11:21



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den som söker, den finner.
2007-02-02

  Lars Granlöf
Jo en del är finurliga då de leker kurragömma, vem skulle komma på att leta där...
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind