Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dikt om något vi alla vill ha...




Alla behöver...

 

Alla har vi en längtan
en stark vilja att ge
en stark vilja att få

Alla har vi en dröm
om att finna
om att känna

Alla har vi en saknad
en magisk känsla
till någon

Alla har vi hopp om
att möta den stora


KÄRLEKEN




Fri vers av Lindizz
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-02 17:27



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så sant ! Det är nog det enda man kan enas om att alla vill, innerst inne... Fint skrivet !
2007-02-28

  Havsjungfrun
Jaa, det är så sant så...=)
2007-02-03

  Lars Granlöf
Den finns inom dig.
O så stark, hoppas någon inser vad de kan få dela på ifall du vill dela med dig.
2007-02-03

  sabina stark
Ja, de har vi alla. Underbar dikt.
2007-02-02

  Lena K Nilsson VIP
Så bra skrivet...och så sant!
2007-02-02

    ej medlem längre
En del av oss är så ödmjuka att det räcker med en liten kärlek...*ler*
vackert skrivet!
2007-02-02

  aPorcupine
"Alla har vi en längtan
en stark vilja att ge
en stark vilja att få


Alla har vi en dröm
om att finna
om att känna"

Väldigt bra beskrivet, känner igen mig så väl. *bokmärker*
2007-02-02

  nettizen
Ja.... eller... äh, jag börjar tro att jag är ett sånt original att jag nog inte är skapad för någon. Men jag blir himmelens glad när jag ser andra som är kära, det är gulligt tycker jag. :)
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz