Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting har jag iaf gjort

Mr Kändis klev in på ica, men jag låtsades inte om honom.
Borde jag? För han var kändis..fuck no. Hatar kändisar
jag tillhör dem som visslar och nynnar. Ser åt ett annat håll, och typ
har problem

Mr Kändis bor ju i mitt kvarter, nästan grannar. Men ändå
fuck him han är känd och jag tänker inte bjussa

Solen stod högt på himlen, den gassade sådär som den gör
såg honom på parkeringen den där \"stora\" som alla svenskarna hade mammakänslor för.
Medaljkandidat

Idiot, tänkte jag
Närapå att dra ner persienn när han föll
Mr OS mannen, Mr kändis
föll till marken
DÖD?

Jag är ju en sån som kan, kan mun mot mun, kan ABC
kan, det mesta av det där stetoskop-tramset

Vattendropparna efter duschen hade knappt torkat
Jag rusade ut
(räddar liv)
(räddar OS medalj)

Ropar Mr Kändis, nä ropar hans NAMN
framstupat sidoläge
klapp på bröstet och han vaknar

Jag applåderar, jag jublar
jag fullkomligt
skriker när
GULDET
togs, det där OS

som jag
egenligen var med och

tja, ni vet








Övriga genrer av Laijza
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-29 23:24



Bookmark and Share


  aftermath
det gjorde du med bravur!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang