Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlängtad var DU

En stark längtan inom mig kom
att se solen lysa så klart
fick känslan att leva om

Känslan att skutta fram
på vägens stora stig
och se med nya ögon 
hur allt vackert blev till

Vår

Med solens strålar går
jag stigen fram mot
havets vackra hamn

Fåglarna sjunger
sin återkomst om
det vackra som nu kom




Fri vers av Lindizz
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-02-03 14:11



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Är det lika vakert att sig dig dansa omkring som dät är att lsäa denna dikt...så oj,oj,oj =)
2007-02-04

  nettizen
Ja visst blir man lite som barn på nytt när vårsolen kikar fram? :)

Vackert!
2007-02-03

  Söder
Så vackert om det efterlängtade...
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz