Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväva bort...

Hör sånger som berör
mitt hjärta ler djupt
de vackraste orden
ger en viss känsla om allt
som bara är utan sådär

Hör texter som ger mig
både värme, sorg, längtan
ja, vad nu mitt hjärta tar till
allt som berör mig

Vill bara lyssna, känna rytmen
som för mig fram i dans 
till musik som spelar
det mitt sinne nu vill ha

Vill ha varje låt om igen
så som jag vill höra de
vackra sånger att få
minnen att återses igen

Vad vore jag utan musiken
vad vore jag utan texter
Vill bara le och njuta
Sväva i takt till all melodi




Fri vers av Lindizz
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-02-03 17:06



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Ja ränk så mågna som skulle åka i fängelset om vi inte had musik...
härlig rytm i dikten
2007-02-04

  Freeman
Åh, du har skrivit en dikt som borde sättas toner på....underbart vacker är den!!!
2007-02-04

  nettizen
Ja... och musiken skapar ju alldeles egna minnen också.... musiken är viktig. Absolut.
Vackert
2007-02-03

  Söder
Så skönt... musik kan verkligen beröra... bra!
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz