Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga vidare..

Jag vill flyga långt bort mot
ett öppet hav, och ge mig bara av

Jag vill landa på ett vackert land,
där jag kan se dig med öppen famn

Jag önskar att min dröm var sann,
och att vi möttes i drömmarnas land




Fri vers av Lindizz
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-02-05 23:45



Bookmark and Share


  Zandrah
Jättemysig känsla, man blir varm inuti av din drömbild. Väldigt fint.
2007-02-08

  Lars Granlöf
Drömmar är alltid sanna.
Verkligheten däremot kan jag inte garantera =)
2007-02-06

  nettizen
Åh vad underbart det låter.... bara kunna flyga fritt och så mötas på sina drömmars ö..... mmm
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz