Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så får blommorna lida. för något som vi har orsakat.

jag står ute i trädgården,
och betraktar årets första små ömtåliga gula blommor
genom en ridå av hagel.
i och med att vädret är helt konstigt,
så kom dom upp alldeles för tidigt,
och får nu lida för människans miljöförstöring.

växthuseffekten.
hm.
vilken dåligt namn.
det borde kallas för människans-utveckling-och-uppfinningar,
eller nått i den stilen i stället.
men visst.
växthuseffekten,
är väl mycket lättare att skriva.


så jag antar,
att vi behåller det.




Fri vers av rosentagg
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosentagg