Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Vill hålla dig i min hand
se din kärlek lysa röd

Vill dig ge varje blomblad
skriva något fint på varje blad
så du ska bli evig kär och glad

Vill hålla dig i min hand
se din kärlek lysa röd

 




Fri vers av Lindizz
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-02-06 22:44



Bookmark and Share


    tramp
läcker text gillade detta med att skriva något på varje blomblad..en ros har många blad...
vackert tänkt
2008-07-20

    Cajsa
Fint skrivet
2007-02-07

  nettizen
Ah.... kortfattad men säger verkligen allt. Mycket fin!!!
2007-02-07

  Lars Granlöf
Du är enorm just nu
Ur kärlek
kommer bara vackert...
2007-02-07

  Lena K Nilsson VIP
Kärleksfullt och vackert!
2007-02-07

  Söder
Ååh, den var rosenskimrande vacker... mycket fint...
2007-02-06

  Freeman
--<-<<@ Det var en mycket fin och kärleksfull dikt, du skriver jättebra!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz